Himmelsta växer och söker nu servicesnickare

Som servicesnickare hos oss på Himmelsta får du ett roligt, självständigt och omväxlande jobb med varierande arbetsuppgifter tillsammans med himmelskt trevliga arbetskamrater. Du besöker ofta flera olika kunder under en och samma arbetsdag, vilket gör att du behöver vara självgående, lösningsorienterad samt gilla att ha ordning och reda.

Om rollen

De olika delarna i din roll, utöver din professionella roll som snickare, är planering av inkommande servicejobb tillsammans med din arbetsledare. Du ansvarar också för att säkerställa att material, utrustning och maskiner etc. finns i din servicebil så din arbetsdag blir effektiv.

Du ansvarar själv för att driva serviceuppdragen åt våra kunder som bl.a. är större och mindre privata fastighetsägare och kunder inom industrin. Vi arbetar främst inom Norrköping med omnejd.

Om dig

Vi vill att du har svenskt yrkesbevis för trä och vi ser gärna att du har arbetat inom branschen i några år samt att våra värdeord TRYGG, ENGAGERAD och INNOVATIV ses som självklara att leva upp till!

B-körkort är ett krav.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående. Intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev till jobba@himmelsta.se

Se filmen om Himmelsta:

Exempel på projekt vi jobbar med: