Vad vi gör

Himmelsta arbetar med totalentreprenad, byggservice samt större ROT-projekt i Norrköping med omnejd. Våra uppdragsgivare är framför allt fastighetsutvecklare, bostadsbolag, företag och industrier i Norrköping som söker en partner som levererar med hög kvalitet.

Vi är stolta över att verka i staden och söker hela tiden nya projekt och samarbetspartners, där vi tillsammans formar framtidens Norrköping – med nya spännande byggprojekt som en viktig del för att utveckla vår fina stad.

Att bygga ett hus kräver mycket av den som ska bygga

Det enklaste är det man ofta först tänker på; att ha ordning på allt som ska göras, att hålla tidsplaner och budgetar, att hitta rätt material till rätt pris, att samarbeta med rätt underentreprenörer, att leverera enligt förväntningar – ja, listan kan göras lång.

Det svåraste är något helt annat. För att allt vi räknat upp ovan ska lyckas, så är det en faktor som är viktigare än alla andra tillsammans. Det är vilka medarbetare du har med dig. Är det dedikerade medarbetare som förstår de boendes problem när vi är inne och röjer i en befintlig fastighet, eller som förstår att kvalitet i genomförande skapar ett värde för dem som ska bruka ett nybygge i framtiden?

På Himmelsta har vi alltid försökt att hitta de bästa. Och vi tycker att vi har lyckats väldigt bra. När projekten är klara, säger man ofta att ”Det har varit en spännande tid, och tack vare era professionella medarbetare har vi nått det vi önskat. Ja, ni har till och med överträffat våra förväntningar eftersom allt har flutit smärtfritt, det har varit rent och snyggt och vi har fått tydliga besked när något krånglat.”. Det gör oss stolta.

För oss är det ett kvitto på att vår filosofi håller. Förtroende och ansvar ger de bästa resultaten.

Samhällen byggs inte av maskiner. Samhällen byggs av människor. 

Vill du veta mer?

Tillsammans hittar vi en lösning som passar dina behov. Fyll i namn och e-post nedan så kontaktar vi dig nästa arbetsdag!