Samhällen byggs av människor – vill du vara en av dom?

På Himmelsta är vi ett team som har kompetens att klara de flesta entreprenad- och serviceuppdrag. Vi vet att för att vi ska lyckas krävs rätt medarbetare. Vi försöker alltid hitta de bästa, för vi tror att om vi levererar minst den kvalitet våra kunder söker – då går det bra för oss.

Vi söker duktiga medarbetare och vi har samlat alla kompetenser som krävs under vårt tak. Just nu söker vi nedanstående tjänster, men man vet aldrig – har du rätt profil så är du intressant för oss. Vi behöver ständigt nya medarbetare så om du är intresserad att veta mer, så hör gärna av dig till oss och berätta vad du kan bidra med. Skriv kort och berätta om dig på jobba@himmelsta.se så hör vi av oss.

Just nu söker vi:

Nu söker vi duktiga servicesnickare

Som servicesnickare hos oss på Himmelsta får du ett roligt, självständigt och omväxlande jobb med varierande arbetsuppgifter tillsammans med himmelskt trevliga arbetskamrater.

Platschef till Himmelsta

Som Platschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för att leda och driva dina projekt utifrån uppsatta mål. Du har personalansvar och budgetansvar. Det ekonomiska ansvaret består av att påverka, kontrollera och följa upp projektets intäkter och kostnader för att skapa lönsamhet.

Medarbetare

Pågående projekt

Genomförda projekt

Engagemang

Himmelsta är en engagerad samarbetspartner som är lyhörd för kundens behov och verksamhet.

Trygghet

Himmelsta är ett tryggt företag både för dig som kund och anställd.

Innovation

Himmelsta är ett innovativt företag i tiden som främjar utveckling.