Samhällen byggs av människor – vill du vara en av dom?

På Himmelsta är vi ett team som har kompetens att klara de flesta entreprenad- och serviceuppdrag. Vi vet att för att vi ska lyckas krävs rätt medarbetare. Vi försöker alltid hitta de bästa, för vi tror att om vi levererar minst den kvalitet våra kunder söker – då går det bra för oss.

Vi söker duktiga medarbetare och vi har samlat alla kompetenser som krävs under vårt tak. Just nu söker vi nedanstående tjänster, men man vet aldrig – har du rätt profil så är du intressant för oss. Vi behöver ständigt nya medarbetare så om du är intresserad att veta mer, så hör gärna av dig till oss och berätta vad du kan bidra med. Skriv kort och berätta om dig på jobba@himmelsta.se så hör vi av oss.

Just nu söker vi:

Vi söker en erfarna Platschefer

Himmelsta växer och vi behöver fler kompetenta medarbetare

Som Platschef hos oss på Himmelsta är du direktrapporterande till VD och ansvarar för att dina projekt har tillräckliga resurser. Ditt uppdrag i byggprojektet är att säkerställa dess utförande, budget, tidsplanering, kvalitet, miljö samt arbetsmiljö.

Mer i detalj arbetar du med att styra, koordinera och följa upp medarbetare och underentreprenörer i projekten samt ansvarar för att nödvändig information och dokumentation når dem. I projektet har du arbetsmiljöansvar och leder möten och skyddsronder. Du ansvarar för att ÄTA dokumenteras, godkänns samt genomförs i enlighet med överenskommelse med kund.

Vi jobbar hårt för att skapa ett starkt team som kan utveckla goda relationer både internt och med våra kunder. Vi vill att våra värderingar – engagerad, trygg och innovativ – ska spegla hur vi uppfattas och beter oss.

Låter tjänsten som en spännande utmaning för just dig?
Läs mer och sök tjänsten på länken! 

Medarbetare

Pågående projekt

Genomförda projekt

Engagemang

Himmelsta är en engagerad samarbetspartner som är lyhörd för kundens behov och verksamhet.

Trygghet

Himmelsta är ett tryggt företag både för dig som kund och anställd.

Innovation

Himmelsta är ett innovativt företag i tiden som främjar utveckling.