Samhällen byggs av människor – vill du vara en av dom?

På Himmelsta är vi ett team som har kompetens att klara de flesta entreprenad- och serviceuppdrag. Vi vet att för att vi ska lyckas krävs rätt medarbetare. Vi försöker alltid hitta de bästa, för vi tror att om vi levererar minst den kvalitet våra kunder söker – då går det bra för oss.

Vi söker duktiga medarbetare och vi har samlat alla kompetenser som krävs under vårt tak. Just nu söker vi nedanstående tjänster, men man vet aldrig – har du rätt profil så är du intressant för oss. Vi behöver ständigt nya medarbetare så om du är intresserad att veta mer, så hör gärna av dig till oss och berätta vad du kan bidra med. Skriv kort och berätta om dig på jobba@himmelsta.se så hör vi av oss.

Just nu söker vi:

Vi söker en erfaren Platschef Bygg

Himmelsta växer så det knakar och vi behöver fler kompetenta medarbetare

Just nu söker vi en erfaren Platschef Bygg till vår verksamhet i Norrköping. Vi erbjuder ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och gott kamratskap.

Du får stort eget ansvar ifrån att beställningen skrivits på till att vi lämnar över till nöjda kunder. Tillsammans med kunniga medarbetare leder du jobbet mot mål med fokus på tid, kvalitet och ekonomi. Vi tror att du har flera års erfarenhet som platschef inom husentreprenader. B-körkort är ett krav.

Vi jobbar hårt för att skapa ett starkt team som kan utveckla goda relationer både internt och med våra kunder. Vi vill att våra värderingar – engagerad, trygg och innovativ – ska spegla hur vi uppfattas och beter oss.

Är du den person vi söker så skicka ditt CV + Personligt brev till jobba@himmelsta.se.
Vi ser fram emot din ansökan.

Medarbetare

Pågående projekt

Genomförda projekt

Engagemang

Himmelsta är en engagerad samarbetspartner som är lyhörd för kundens behov och verksamhet.

Trygghet

Himmelsta är ett tryggt företag både för dig som kund och anställd.

Innovation

Himmelsta är ett innovativt företag i tiden som främjar utveckling.